Egor Egorov 10x se nadechněte a bude po únavě Provedení: E-kniha

Egor Egorov 10x se nadechněte a bude po únavě Provedení: E-kniha

255 Kč
Skladem
Popis produktu:

10x se nadechněte a bude po únavě

Proč si tuto knihu přečíst

Možná si říkáte, že dýchat umí každý, a že to přece není žádná věda. Naopak! Dýchat totiž můžete správně nebo nesprávně. Správné dýchání má přitom obrovský vliv na vaše celkové zdraví, včetně únavy a stresu. A právě o tom tato knížka je.

Hned na začátku vás čeká test dýchání a energie. Díky tomu se dozvíte, jak na tom jste. V dalších kapitolách už se vrhnete na nápravu vašeho dechu. V první řadě se dozvíte, proč je třeba dýchat nosem – dýchání ústy vám totiž nejen narušuje spánek a nezajišťuje pořádný nádech, ale dokonce způsobuje i změny tvaru vaší čelisti. Naleznete zde proto podrobný návod, jak se naučit dýchat nosem ve dne, i v noci při spánku.

Další kapitoly jsou věnované správnému zívání a vzdychání, dýchání při mluvení a objemu dýchání. Dozvíte se také, jak používat dech při relaxaci, a jak pomocí správného dechu podat co nejlepší sportovní výkony. Nakonec vám kniha představí dva způsoby pro získání více energie.

Nahlédněte do knihy

Co o knize říkají čtenáři

Perfektní kniha. O tajemství dechu se zajímám nějaký pátek a myslím, že tohle by měla být povinná četba ve školách.

Karel Uhlíř

Velmi poučné a užitečné. Spousta skvělých tipů jako dělaných pro mě. Vše je ještě efektivnější v kombinaci s tréninkem hypoxie.

Wolfgang Weiss

Obsah knihy je nápomocný pro zlepšení každodenního života. Fyziologické souvislosti jsou popsány srozumitelně. Návody, příklady a praktické rady jsou podrobné a snadno proveditelné. Téma hypoxie a nácvik hypoxie je z mého pohledu zpracován dostatečně

EL1

Velmi fundovaná kniha a zkušený autor, který čerpá z vlastních dlouholetých zkušeností a odborných znalostí. To je jasně vidět! Vřele doporučuji.

DS

Mám ráda knihy, ve kterých jsou složitá spojení vysvětlena jednoduchými slovy, protože věřím, že to je skutečné umění. Každý totiž může psát složité věci, ale napsat je tak, aby je každý pochopil, to už chce cvik. Takže děkuji za tyto chytré, hluboké poznatky, které mi usnadňují život!

Jenny

O autorovi

10x se nadechněte a bude po únavě

Egor Egorov

Doktor Egor Egorov se již více než 20 let intenzivně zabývá energetickým metabolismem lidského těla. Na začátku roku 2000 opustil dobře placenou práci anesteziologa, protože si stále jasněji uvědomoval, že chronické nemoci nelze léčit pomocí prášků a injekcí. Odjel do USA, aby se dozvěděl více o vysokém samoléčebném potenciálu buněk. Po návratu si v Berlíně otevřel svou první soukromou praxi biologické celostní medicíny. Doktor Egorov se také již více než 10 let zabývá vlivem dýchání na energetickou bilanci těla. Je spoluautorem několika studií o hypoxii a přednáší na mezinárodních kongresech. Své znalosti a zkušenosti předává svým kolegům na seminářích a vzdělávacích akcích v Německu i v dalších zemích. Je považován za jednoho z předních odborníků na hypoxii v Evropě.

Podobné produkty