Björn Wergen a Katrin Gilbertová Nejčastější otázky o houbách Provedení: E-kniha

Björn Wergen a Katrin Gilbertová Nejčastější otázky o houbách Provedení: E-kniha

190 Kč
Skladem
Popis produktu:

Co v atlasech hub nenajdete

Každého houbaře někdy v terénu zaskočí otázky, na které v běžném atlase hub nelze najít odpověď. Pomoc nabízí tato kniha. Björn Wergen a Katrin Gilbertová – zkušení certifikovaní mykologové – z dlouholeté praxe přesně vědí, co se v lese nejčastěji honí hlavou milovníkům hub. V příručce najdete více než 100 fundovaných odpovědí na záludné otázky o nejdůležitějších jedlých i jedovatých houbách. Kniha otázek a odpovědí je plná detailních fotografií, které ilustrují užitečné informace, které méně zkušenému houbaři mohou třeba i zachránit život.

 

Autoři

  • Björn Wergen (1985) působí od roku 2001 jako mykolog v Německé mykologické společnosti a od roku 2015 vede výstavu hub ve Schwarzwaldu v Hornbergu v Bádensku-Württembersku. Houby jsou jeho koníčkem už od dětství. Je moderátorem různých internetových fór a skupin na Facebooku, kde odpovídá na dotazy houbařů a zájemců o rady.
  • Katrin Gilbertová (1987) působí od roku 2014 v Německé mykologické společnosti. Během vysokoškolského studia biologie se zaměřila na houby. Na podzim každoročně pořádá houbařské exkurze.

Podobné produkty