Tessa Randau Les, čtyři otázky, život a já Provedení: E-kniha

Tessa Randau Les, čtyři otázky, život a já Provedení: E-kniha

190 Kč
Skladem
Popis produktu:

Les, čtyři otázky, život a já

Proč si tuto knihu přečíst

Velmi naléhavým, expresivním, ale i poetickým jazykem vypráví Tessa Randau o mladé ženě, která chce najít cestu ven. Cítí se jako uzavřená v kleci a den co den zažívá tu samou rutinu a plní ty stejné úkoly okolo domácnosti, dětí a práce. Kvůli tomu je stále unavenější a pomalu směřuje ke kolapsu.

Jak už to tak v životě bývá, občas nastane okamžik, kdy se ptáte sami sebe, proč se necítíte dobře, proč jste unavení, zdrcení a nešťastní. A někdy přesně v tu chvíli do vašeho života vstoupí někdo, kdo má talent přimět vás přemýšlet a pochybovat o vašem životě.

I když se to tak může na první pohled zdát, kniha není jen pro ženy, které trápí podobné problémy jako hlavní hrdinku. Knihu si užije úplně každý, protože ústřední čtyři otázky se týkají každého z nás. Zvláště v dnešním světě, který je tak rychlý, stresující a hlasitý, by si měl tyto čtyři otázky položit naprosto každý. Ponořte se proto do dojemného příběhu o štěstí a hledání toho, na čem v životě záleží nejvíc. Kniha je navíc protkána roztomilými ilustracemi, které celý příběh krásně doplňují.

Nahlédněte do knihy

Co o knize říkají čtenáři

Výborná kniha, každý si v tom najde to svoje a ty otázky jsou prostě ze života. Určitě doporučuji.

Pavlína Křístková

Moc milá a inspirativní kniha s pěknými a jemnými ilustracemi. Příběhem se prolínají čtyři důležité životní otázky, ze kterých budu určitě čerpat. Fajn oddychovka, ideální čtení někde na lavičce v lese.

Chillia

Knížku oceníte nejvíce, pokud se nacházíte ve fázi vyhoření - ať už jste si to přiznali nebo ne. Jsou to přesně ty otázky, které se vám honí hlavou a na které hledáte odpovědi. Tak odpočívejte, čtěte a hledejte. Otázky jsem si vypsala do diáře, abych je měla vždy u sebe. Myslím, že se ještě budou hodit....

Surmei

Taková milá jednohubka na odpoledne, která jemně pohladí a člověku připomene, co je v životě skutečně to důležité.

Ophelie

Tato malá knížka mě neuvěřitelně inspirovala a ukázala mi, co všechno se může změnit, pokud jste k sobě upřímní, procházíte svým každodenním životem s otevřenýma očima a otevřeným srdcem. A máte dost odvahy na to, abyste něco změnili. Tuto knihu doporučuji všem, kteří potřebují nějaký impuls ke změně svého života nebo k jeho nasměrování jiným směrem.

RendyaDav

Kniha se nenechala zahanbit a pustila se se mnou do boje. Pomaloučku polehoučku si mě omotávala svým příběhem a otázkami. Otázky vám samozřejmě neřeknu, ztratily by kouzlo výjimečnosti. Tři první znám. V životě jsem je párkrát někde přečetla, položila si je, pokývala hlavou, jakože jasný, pochopitelný, tak to přece je a jela jsem životem dál v tempíčku, jaký pro mě měl připravený. Ale ta poslední... je pochopitelná, je správná a je hlavně tou nejdůležitější otázkou na světě, bych řekla. Nikdy jsem si ji nepoložila. Je nejvyšší čas, protože duha na nikoho nečeká.

lucakuca

Jak kniha vznikala

Kniha sice není osobní zpovědí autorky, ale velká část příběhu je založena na jejím životě. Některé scény jsou třeba téměř totožné s tím, co autorka sama prožila – například scéna, kterou krátce zmiňuje hned na začátku příběhu, ve které se hlavní hrdinka knihy večer zhroutí na podlahu jídelny a brečí vyčerpáním. Některé nápady vyplynuly také z autorčina pozorování okolního života a lidí. Kniha je také hodně založena na autorčině práci poradce poradce se specializací na stres a syndrom vyhoření.

O autorce

Les, čtyři otázky, život a já

Tessa Randau

Tessa Randau (1976) pracovala dříve jako novinářka, naposledy ve vedoucí pozici ženského časopisu. V roce 2016 se ale rozhodla vydat se tzv. na volnou nohu a začala se věnovat poradenství pro lidi trpící stresem a syndromem vyhořením. V roce 2020 pak vydala tuto knihu, Les, čtyři otázky, život a já, jakožto svou prvotinu. Ta sklidila obrovský úspěch a půl roku se umisťovala v první dvacítce německých bestsellerů. Podobně úspěšné byly i její další knihy, včetně knihy Hory, mlha, láska a já, kterou jsme vydali v letošním roce. Od roku 2020 se profesionálně věnuje psaní. Žije s rodinou v německém Porýní.

Podobné produkty