Tessa Randau Les, čtyři otázky, život a já Provedení: Tištěná kniha

Tessa Randau Les, čtyři otázky, život a já Provedení: Tištěná kniha

238 Kč
Skladem
Popis produktu:

Tato kniha vám může změnit život.

Její život je zdánlivě dokonalý, má všechno, po čem vždycky toužila, ale mladá matka dvou dětí se cítí unavená a vyhořelá. Neví, jak zvládat každodenní balancování mezi prací a rodinou, není šťastná a přemýšlí, proč tomu tak je.

Když se jednou prochází lesem a přemýšlí o svém životě, potká starou dámu. Ta jí poví o „čtyřech otázkách života“, které mají moc změnit všechno k lepšímu. Vystresovaná mladá žena je k nim nejprve skeptická, ale postupně si je začne pokládat a uvědomí si, jak se její život během krátké doby zlepšil. Čím více se odvažuje experimentovat, tím vícero dveří se jí otevírá.

 

Je však připravená položit si i poslední otázku?


„V posledních letech jsem často přemýšlela nad tím, proč se necítím šťastná, i když jsem dosáhla všeho, o čem jsem snila…“

„Našla jste odpověď?“

„Ano, pomalu si začínám uvědomovat, že mám příliš mnoho toho, co nepotřebuju, a příliš málo toho, co je opravdu důležité.“

„Co opravdu potřebujete?“ podívala se na mě vážně.

„Čas,“ odpověděla jsem a polkla. „Čas na lidi, které mám ráda – a čas na sebe.“


 S láskou navržená kniha s půvabnými barevnými ilustracemi Ruth Botzenhardtové

Autorka

Tessa Randau (* 1976) pracovala jako novinářka, naposledy ve vedoucí pozici ženského časopisu. V roce 2016 odešla na volnou nohu a začala se věnovat poradenství pro lidi trpící stresem a vyhořením. V roce 2020 vydala svou první knihu Les, čtyři otázky, život a já, která se půl roku držela v první dvacítce německých bestsellerů. Podobně úspěšná byla i její druhá kniha. Od roku 2020 se profesionálně věnuje psaní. Žije s rodinou v německém Porýní.

Randau_Tessa 2(c) Ulrike Schacht @ 25 Prozent
© Ulrike Schacht

Podobné produkty