Nakladatelství KAZDA Knihy pro školáky

Nakladatelství KAZDA Knihy pro školáky

590 Kč
Zjistit dostupnost
Popis produktu:

Vlci

 Vlci se vracejí do naší krajiny. Tito zdatní lovci, kteří z našich lesů na dlouhou dobu úplně zmizeli, jsou zpět. V příhraničních oblastech už opět žije několik vlčích smeček a párů. Jejich počet stále roste, proto je načase se s těmito zajímavými šelmami blíže seznámit a dozvědět se, jak žijí, čím se živí a jak by mohlo vypadat pokojné soužití člověka a vlka. Vydejte se s fotografem Axelem Gomillem mezi divo­ké vlky a zažijte nezapomenutelné dobrodružství.

 

Rajčatová žába a modrý drak

 Zářivě růžové saranče, křiklavě žluté žáby a pestrobarevní korýši – živočišná říše je obdivuhodně pestrá. Mnoho živočichů doslova hraje všemi barvami duhy, a někteří dokonce svítí ve tmě. Celá řada barevných druhů žije v deštných pralesích nebo na korálových útesech, ale i u nás najdete zajímavě zbarvené tvory – stačí se pořádně rozhlédnout. 

 

Báječná škola pana Scotta

  Inspirativní příběhy šestiletého Péti o tom, jak objevoval svět v novém domově a jak u toho zažil spoustu dobrodružství. Napsáno podle zkušeností s mezinárodní školou v Portugalsku, kterou navštěvoval syn autorky Miroslavy Salajkové. Péťa jde poprvé do školy. S rodiči se z Česka přestěhoval do Portugalska, a tak na něj čekají spolužáci z celého světa. Jak to zvládne, když neumí ani slovo anglicky?

Podobné produkty