Nakladatelství KAZDA Smarticular pro udržitelnější život

Nakladatelství KAZDA Smarticular pro udržitelnější život

718 Kč
Zjistit dostupnost
Popis produktu:

Upcyklace - Nový život starých věcí

Více než 100 praktických nápadů, jak proměnit staré šatstvo, ručníky, prostěradla a jiný vysloužilý textil v originální a užitečné věci, které můžou dál sloužit. Kreativní tipy a návody na upcyklaci pro začátečníky i pokročilé.

V knize najdete návody, s nimiž lze proměnit roztrhané, špinavé nebo prostě jen odložené kousky ze šatníku a domácnosti v něco nového, místo toho, aby putovaly do koše. Podaří se to jak začátečníkům, tak i pokročilým, protože kniha obsahuje jednoduché, ale osvědčené techniky a ty nejdůležitější základní stehy. Veškeré návody je možné libovolně doplňovat a upravovat, a ušít tak krásné nové věci zcela podle vlastních představ a zároveň nekupovat nic dalšího.

Konec plýtvání jídlem - JAK MÉNĚ PLÝTVAT POTRAVINAMI

Plýtvání se týká nás všech – a my všichni s tím můžeme něco dělat! Než se potraviny dostanou na náš stůl, zmizí v odpadcích průměrně jedna třetina z nich, z toho přibližně polovinu vyhodíme doma. Prostřednictvím této knihy vám chceme ukázat, jak každý z nás může plýtvání omezit, tím chránit životní prostředí a také ušetřit.

Lepší život bez plastů

Miliony tun plastového odpadu, hromadící se v přírodě, patří k největším výzvám současnosti. Přitom se lze bez zdravotně závadného plastu nebo plastu s krátkou životností téměř vždy snadno obejít! V této knize jsme sepsali všechna důležitá fakta o plastu a problémech, které způsobuje, a spolu s nimi více než 300 návodů a nápadů na smysluplné omezení plastu během všedního dne.

Podobné produkty