Nakladatelství KAZDA Balíček Her z Lesní školky

Nakladatelství KAZDA Balíček Her z Lesní školky

886 Kč
Zjistit dostupnost
Popis produktu:

V těchto příručkách naleznete některé z nejoblíbenějších aktivit, které Peter Houghton a Jane Worroll provádějí ve vlastní lesní škole, a zároveň nasajete filozofii lesní pedagogiky založené na budování sebevědomí a sociálních dovedností prostřednictvím pobytu v přírodě. Přestože jsou knihy psány především pro rodiče, vychovatele a učitele, kteří budou hry usměrňovat v roli průvodců lesní školy, pokynům a obrázkům bez potíží porozumějí i děti.

Autoři:

  • PETER HOUGHTON je kvalifikovaný průvodce lesní školy, který společně s Jane Worroll vede celoroční lesní kroužek pro děti z Londýna i okolí. Pracoval jako umělecký řemeslník (práce se dřevem a dalšími materiály) a koordinátor v charitativní organizaci zaměřené na ohrožené městské děti a mládež, během čehož prohluboval své zkušenosti s lesní pedagogikou. Je vyučený a zběhlý v historické i ornamentální dřevořezbě a tesařství z nesušeného dřeva.
  • JANE WORROLL prací pod širým nebem strávila většinu svého dospělého života: dělala zahradnici, ošetřovala stromy a po dvanáct let pracovala jako Countryside Ranger (správkyně venkovské oblasti), kdy pečovala o krajinu, sledovala stav chráněných druhů a zaučovala dobrovolníky. Vystudovala ekologii a druhý titul má z oboru ochrany životního prostředí.

Podobné produkty