CF Vysávací hlava Ocean Vac De Luxe 30303

CF Vysávací hlava Ocean Vac De Luxe 30303

249 Kč
Skladem
Popis produktu:

Vysávací hlava Ocean Vac De Luxe je určena pro čištění dna bazénu. Skvěle vyčistí dno i kouty bazénu a to díky svým spodním a bočním kartáčům. Hlava má v sobě speciální litinové závaží, díky kterému je při vysávání bazénu stabilní a drží u dna bazénu. Tuto hlavu je možné připojit na standardní teleskopickou tyč a na vysavačovou hadici o průměru 32 a 38 mm (bazénová teleskopická tyč ani bazénová hadice není součástí balení). Díky speciálnímu tvaru hlavice hladce odvádí nečistoty v bazénu přímo do svého sacího otvoru.

Veškeré příslušenství v podobě krycích či solárních folií, filtracívysavačůsolárních sprchbazénových ohřevů, schůdkům k bazénu a jiného příslušenství pro bazény vířivky zde na tomto odkazu. Doporučujeme i novinku pro letošní sezonu - náhradní bazenové folie.

O značce CF

AAA CF group logo

Německá společnost s více než 60. letou historií, která se zabývá vývojem, výrobou a distribucí bazénů a kompletního příslušenství pro bazény se od roku 2022 snaží uchytit i na českém a slovenském trhu. Oproti svým konkurentům nabízí lepší prozákaznické ceny a vysokou kvalitou svých výrobků už jen díky tomu, že většinu produktů vyrábí v Evropě. S tímto přístupem se ztotožňujeme i my, proto jejich kompletní sortiment nabízíme.

Podobné produkty